Jag jobbar inte här!

Det var verkligen Kaos på jobbet, och det var ett lindrigt ord. Jag saknade Anna där :( ha ha! När vi hade det sista stora sällskapet var det verkligen rörigt. Folket trodde dom skulle ha fördrink och att dom fick välja maträtterna. Dom flesta visste inte att maten var förbeställd. Alla fall, när huvudrätten var ute så kommer en tjej fram till mig och säger att hon har beställt mer potatis och sallad. Så förklara jag att salladen får ni ta från andra borden och då kläcker hon ur sig "Då får du ta det till mig för jag jobbar inte här" Och så gick hon. AAAH! Men snälla! Hur svårt är det att ta en salladsskål?! Jävla pucko. Och när folket skulle gå så står en kvinna och berättar för mig hur jag ska sköta mitt jobb. Jisses va jag hade lust att skrika. Men man får bita i det sura äpplet och le, jag försökte förklara för henne att det blev missförstånd och fel från allra första början så det fick bli som det blev. Men kärringen fatta inte.. Men maten var god alla fall. ÅH!
Och det lilla sällskapet före dom, när kvinnan skulle betala, står hon ivägen hela tiden! Hon står praktiskttaget inne i baren där det bara är tillåtet för personalen! Och när jag säger till henne "Du får gärna ställa er där ute tack" Ja, då flyttar hon sig fyra cm och är fortfarande ivägen när jag ska springa där framochtillbaka.
Nej, jag ska väl inte klaga för mycket.. Det kunde varit värre. NOT!

Efter jag slutade jobbet körde jag till M, eller hans föräldrars hus för han och några av hans kompisar var där och grillade, eller hade grillat. Jag kom ju inte från jobbet förrän halv elva. Det var jätte trevligt, jag fick låna duschen och byta om till renare kläder, som jag hade med mig naturligtvis.:)

Nu ska jag nanna. är verkligen aptrött. Det är såååå skönt att jag är ledig imorron! Vet ni vad som står på schemat? Städa! he he. Gonatt!

Kommentarer
Postat av: Tezzan

Det e hemskt när folk beter sig så på det viset o även om du e servitris o jobbar där så ska du inte stå ut med vad som helst.. Det var faktiskt ganska så kränkande det där med att "då får du ta det till mig för jag jobbar inte här"!Inte sjysst alls ,men vissa människor e riktigt knäppa i huvudet som sagt..

O det där med hur du ska sköta ditt jobb är oxå ett övertramp.. usch det e inget jobb jag någonsin kommer att ta igen.. o gör jag det så ska jag berätta för gästerna både ett o annat.. ha ha ha ha ha..lär nog inte ha jobbet kvar så länge då.. ha ha ha..Puss

2009-08-09 @ 08:27:45
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0