Kvällsfika

Jobbet gick bra idag, vädigt intensivt och det blir likadant imorron och på lördag. Ganska jobbigt om jag får säga mitt.
Jag somnade inte förrän fem imorse cirka, pga magont, knip i magen och krampor i tarmarna. Skit kul! Sen sov jag inte bra. Vaknade halv tio av att hundarna ville ut och kissa, sen var dom pain in the ass. Vid ett tiden steg jag upp och lyckades ändå stressa till jobbet. Nåja..


Istället för att ta en sväng till Mcdonald så körde jag hem och kokade en kopp te och tog en macka, Bra gjort va? Det är inte bra att göra det till en vana att köra till McD, dock har jag bara gjort det ett fåtal gånger. Men man blir lätt fast. Tur att jag är så snål :D ha ha!

Seriöst, jag trodde det var fredag idag. Så när jag kommer hem, trodde jag att pappa skulle vara hemma och att mammas två västgötavalpar skulle vara här (vi ska passa dom i helgen), så ringer jag till mamma för att fråga om hon har varit hemma här och gett mina hundar mat. Så tänker jag att jag inte ska störa henne för hon är på spa. Snacka om yr! Det är bara torsdag!

Nej, jag ska dricka upp mitt te, sen SKA jag lägga mig i sängen. Läsa en bok eller nåt, får ikke fastna framför datorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0