Nää, jag vill inte.

Det är inte mänskligt för mig att vara uppe före tio. Jag ställde klockan på halv åtta, jag visste inte vem jag var när det ringde. Herre gud! Men sen hjälpte det inte att jag somnade vid två tiden inatt. Det var svinkallt när jag vaknade också, i hela huset. Så jag tog en varm dusch och satte igåg cirkulationspumpen. Brr! Det är ju heller ingen sol idag som kan värma huset, eller mig! Det hade varit gött att kunna ligga på stranden en timme eller två idag. Mmm..
Jag får väl ta nåt att käka, så att jag inte svimmar sen när kniven kommer fram. Mohahahaha! :D Man ska ha på sig bedövningsplåster två timmar innan man ska "opereras". Först tog jag på ett, flyttade den en gång, sen kom jag på att jag kan lika bra ta den andra också, varför spara på den om jag ändå inte behöver det mer? Så jag fick flytta på plåstret en gång till för att kunna få plats med det nya. Beslutsångest? :P ha ha!
Sen efter min operation så ska jag följa med mamma till sin doktorn, sen ska vi ta en fika i stan. Tänkte att jag ska handla en svart skjorta eftersom jag måste ha det på lördagen på jobbet, och capribyxor eller nåt, annars kommer det blir sjukt varmt med jeans. Och så måste jag köpa en present till Pontus eftersom han fyller år på lördag!

Nu måste jag göra mig iordning så att jag kommer iväg nångång :S

Kommentarer
Postat av: Laila

haha ja.. irriterande :P haha oj det var mkt saker du skulle hinna med idag :)

2009-08-31 @ 09:41:26
URL: http://Lailaaziz.se
Postat av: Sanna

God morgon =)

2009-08-31 @ 10:03:26
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: Anonym

God morgon!

Hoppas du får en bra dag:)

Kramar http://leaveit.blogg.se

2009-08-31 @ 10:17:12
URL: http://leaveit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0