Jag är inte tönt för att jag går på stan själv och shoppar.

Det var jätte skönt att gå i stan lite, alldeles för mig själv :) Träffade på två av mina fd klasskompisar från gymnasiet, Albijona och Carro. Så länge sen jag träffade dom juu :D
Jag körde ut till Rusta också, tog först en hot dog och matade fåglarna lite :) hi hi, folket bredvid bara glodde. Jag tycker faktiskt synd om dom små fåglarna! Och i kassa kön stod en man framför mig och krånglade med påsarna. Jag trodde att han redan hade handlat för där låg inget på rullbandet, så jag lägger upp mina saker och kassören börjar ta dom. Så reser sig mannen upp och säger "Jaha, dom sakerna ska jag inte betala för" Va? Han hade en jacka i handen som han skulle köpa, då lägger man den på rullbandet pucko! Jävla gubbfan.

Mina köp idag:

Blå skjorta från H&M, Logg. och mascara och hårklämmor :)


Lite underkläder och en väska från Lindex.


Bambo örhängen från Lindex. Jag har varit ute efter såna i flera månader ! Äntligen har jag såna, och jag ska berätta att jag höll på att bli av med dom också. När jag betalar så ska precis kassörskan bli avbytt så den nya lägger mina saker i en kasse för att hjälpa. När jag kommer ut från butiken så letar jag efter örhängena, för jag tyckte att jag inte såg dom hamna i påsen. Och alldeles rätt! Där va inga så jag fick gå in igen och säga till. Helvete heller att jag betalar för ett par örhänge som jag inte får hem :P Det har redan hänt mig en gång innan i malmö.


Jag var ju på Rusta också, köpte lite nödvändigheter, shampo och tvål till både mig och pappa.
Gissa vad jag ska kolla på ikväll? ;) HAHA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0