Go morgon!

Jag är uppe före tuppen känns det som :P haha! Jag och Anna ska till burlöv center och shoppa lite julklappar, dom sista :) Och så kanske lite shopping till oss själva inför resan? Nu blev jag osäker på om det räcker med den resväskan jag har eller jag ska köpa en större. Jag tänker på att jag ska ha rätt mycket med mig även om jag inte ska det :P Öh?
Alla fall, även om jag gick upp tidigt så stod jag tydligen länge i duschen så nu måste jag stressa mig till tåget. Ja, varför tar jag tåget? Jo för tydligen är där körförbud på bilen för att den inte är besiktigad! :O What the fuck? Det berättade farbror polisen för pappa igår och gav han ev fet böteslapp, "God Jul" svarade pappa tillbaka. Vi hade ingen aning om att bilen skulle besiktigas eftersom vi inte hade fått hem nåt brev om det, men då hade det tydligen gått till förra ägaren och det var vårt fel att vi inte hade tagit reda på det. Kyss Karlsson! Polis polis potatis GRIS!

Men alla fall, så hade jag ändå få tagit tåget eftersom pappa skulle ha bilen idag ;) som han inte får köra. ha ha! Nu måste jag göra mig klar och springa till tåget. Ciao!


Kommentarer
Postat av: Carol

fan vilka bitches ni är! ni frågar aldrig om jag vill med!

2009-12-08 @ 10:30:57

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0