Godmorgon igen

Jag hade jätte konstig mardröm, eller jag drömde att jag hade en mardröm. Jag är inte helt säker, det var en sån där "feber-dröm" ni vet. Jag drömde att jag stod på Boans parkering och letade efter min bil, efter en stund så hittade jag den och kör iväg märker jag att jag har fått punktering och nån har gjort inbrott, den var saboterad (varför upptäcker man det när man kör iväg med bilen? haha) Sen när jag kommer hem märker jag att det har varit nån i huset och de/den är nog kvar. Jag försöker sova ändå, men helt plötsligt går tvättmaskinen igång och jag ringer till mamma och säger att här är nån i huset och hon måste komma och hämta mig. Då suckar bara mamma och säger att det är lugnt, där är inte nån i huset. Jag börjar gråta, bönar och ber att hon ska komma, men hon bara suckar.
Sen vaknar jag. Tack gode gud att det var en dröm. Mamma hade aldrig sagt så heller, hon hade kommit på två röda sekunder :)

Min hals är fortfarande lite svullen och jag är lite snuvig, ingen feber har jag alla fall. Jag önskar att jag kunde trolla fram BravoFriskus, Lotta sa att den var jätte bra när man är förkyld. Nån som har lust att lämna en till mig? Eller jag kan gå till Skånemejerierna och visa lite hud. haha! :D Nää, jag ber pappa att han köper till mig när han är på väg hem, han ska säkert in på ica ändå. :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Har oxå drömt att mamma har struntat i mig när jag har bett om hjälp...det e inte roligt alls.. har hänt ett par ggr...:(

2009-12-25 @ 23:26:14
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0