I must träna on my engelska.

Jag kom på att jag inte är så bra på engelska, eller prata. Förstå gör jag ju :) Men men, man vänjer sig. När jag kommer hem kommer jag nog bara prata engelska :) haha!

Jag är så himla trött, men jag är för upptagen att sova. Okej, jag har faktiskt degat lite i soffan, men fan jag har varit vaken sen klockan nio. Give me a break!
Nu sitter hårfärgen i håret alla fall, hälften sitter på kroppen. Will I ever learn? Nej :) haha! Men inte har jag tid att nån annan ska göra det, och jag tror inte att nån annan har tid heller. Det är ju ganska snart jul, sen tycker jag det är för sent att färga det. Men alla fall, nu är det gjort. Jag får väl skrubba bort fläckarna :)

Vad har jag gjort innan dess då? Jo, jag körde in till Ystad, en snabb vända till Rusta för att köpa choklad, sen körde jag till chefen och lämnade hans julklapp och önska han god jul :) Sen körde jag till Carol och vi bytte julklappar. Förlåt gumman att jag bara kunde stanna en stund :( Men tack för julklappen, den kommer vara i goda händer ;)
Sen körde jag på granjakt, men alla kungsgranar va slut och sen blev så klockan så mycket att alla stängde. Och när jag skulle växla pengar så hade dom inte så mycket dollar som jag ville växla, vad är det för jävla forex? Så nu måste jag vänta till onsdag middag för att kunna växla.. spännande, jag har annat jag skulle göra då. Men nu får jag ändra på planerna lite.

Nu måste jag tvätta av färgen. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, skoja man har färg överallt! har lagt svarta slingor idag. Har färg överallt förutom i håret! Haha

2009-12-21 @ 22:27:07

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0