Jävla pelletsbrännare!

Självklart hade brännaren lagt av när jag kom hem nyss, och jag ska vara hos mamma om en timme ungefär. Så jag fick snabbt starta om den, så att jag får alla fall lite varmvatten.

Alla fall, jag fick en mysig stund på stan med mig själv i all julstressen. Skoja inte att folk är stressade, julen ska vara lugn och fridfull! In my ass ! :S Det blev alla fall lite smink och smycken på H&M, rött nagellack från Crispa och jag gick in på Guldfynd för att hälsa på Carol, stackarn hade fullt upp men tog tid att hjälpa mig :) Jag köpte en julklapp till mig själv :D Eller rättare sagt, två. Det blev två jätte fina klockor, en silver och en med svartläderband. Precis vad jag behövde :) God jul till mig själv!
Sen körde jag på julgransjakt, men det var ganska lönlöst för alla granarna var slut. Det är lättare att köpa en plastgran ;) mohaha! Så jag körde till Tomelilla och titta efter gran där, men där var heller inte nån, så jag körde till Ica för att köpa lite mjölk och kattmat. Naturligtvis när jag står och pratar med Charlotte så lurar hon på mig lite ostar ;) haha! Men det är ju faktiskt så att när man äter julmat ska man avsluta med kex och ost. Så jag köpte med lite goda ostar som vi ska mumsa på imorron.
Pappa ringde också mitt i min osthandling och sa att dom ville bli hämtade, så jag fick köra in till Ystad för andra gången :P Det var tur att dom inte blev senare alla fall.

Nu ska jag gå och stressa brännaren så att jag kommer iväg nångång! :O Aaaah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0