Sista natten hemma

Jag kan inte fatta att detta är sista natten jag sover hemma, visst jag kommer hem sen igen. Men om tre veckor! Imorron ska jag sova hos Anna eftersom vi kommer åka så himla tidigt, och det blir nog bäst så. Jag har en tendens att försova mig ju ;) haha!
Fjärilarna i magen är här och tänker allt för mycket. Jag hoppas att jag mår bättre imorron, annars kommer jag dö på planet :P
Tänk er, tre veckor i usa. En vecka i New York, en vecka i Los Angeles och en vecka i soliga Miami. Det är värsta drömresan :) Jag önskar att jag hade kunnat ta datorn med mig så att jag hade kunnat uppdatera här så att mina nära och kära vet vad jag gör därborta. Jag måste  skriva varje kväll, för annars kommer jag blanda ihopa dagar och veckor när jag väl ska berätta, och massor av bilder ska jag ta :D Jag har ju fått låna mammas kamera så det ska nog gå bra!
Tre veckor.. Fan va jag kommer få hemlängtan :P Jag är ganska hemkär, när jag var liten kunde jag knappt sova hos grannen :p haha! Så löjlig är jag, men jag är i goda händer :) I hope, jag känner ju Anna, Kim har jag träffat några gånger, Ola har jag träffat på ett få tal gånger och Tobias har jag inte träffat alls :P Men fan, vi kommer vara värsta familjen sen ;) haha! både positivt och negativt antar jag. hehe.
Tre veckor utan Sverige, utan familjen, utan vänner, utan mina älskade hundar, utan datorn, utan bilen :O Jag kommer inte kunna köra på tre veckor om inte nån snygg amerikan lånar ut sin bil till mig ;) mohaha! Vi kommer hyra en bil, men det var bara tre stycken som fick köra och det blev killarna. Anna sa till Kim att jag absolut inte fick köra eftersom hon tror att jag kommer ta dö på oss alla. Men eller hur :P haha! Det hade varit coolt att prova köra i usa, men jag är mer en landsvägsmänniska ;)

Lotta ringde mig för en timme sen och berättade att dom hade jätte kul på förfesten, usch jag ville verkligen va där också :( Men jag vill inte vara bakfull imorron och alkohol gör förkyldningen värre.. Så jag vill verkligen inte chansa. Jag har turen som inte har feber alla fall, jag vill inte äventyra nåt.
Vad jag kommer sakna alla.. Mamma, Pappa, Charlotte, Tessan, Alicia, Pontus, Carol, Izzi och Dolly.. Alla mina vänner! Jag hoppas att ni kommer sakna mig med!

När jag kommer hem kommer det vara 2010, pappa och charlotte är ett år äldre ;) ni ska få speciella presenter från usa :) Pappa önskar sig en jänketruck. haha!

Nu måste jag sova bort min förkyldning. Go natt!


Jag tänkte ha denna outfiten när jag reser. Det kan nog bli bekvämt :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja den outfiten kommer att vara perfekt för att resa i...;)

Du?E du knäpp i hela huvudet ellooooor???!?!?!?! Klart att vi kommer att sakna dig!!!!!! Kommer att tänka varje dag på dig o undra vad du gör osv.. vi kommer att vara sjuka av oro o förmodligen så har mamma gått ner 10 kg när du kommer hem igen,eller så har hon gått upp 10 kg för att hon e så orolig så hon bara kommer att äta o äta o äta o äta... JAg e redan ap-orolig... o så fort du kommer över en dator så MÅSTE du skriva till oss..Skriv till mig så skickar jag vidare till dem andra...;)Älskar dig av hela mitt hjärta o allt kommer att gå bra! Ta hand om dig,lita INTE på någon inte ens om dem lovar dig guld o gröna skogar,lita inte på någon,även dem som verkar genom snälla kan vara falska... Gå aldrig själv!!Håll koll på din drink,gör du inte det så e risken att du inte kommer hem... Som sagt jag e redan as-orolig som du kanske märker...Älskar dig o ha nu kul o fotografera as mycket o shoppa!! Puss o kram älskar dig!!

2009-12-25 @ 23:24:04
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0