Underbara varelse

Jag försov mig idag! Jag vaknade halv tolv av ett ryck. Inte så konstigt iheller när jag drömmer konstiga drömmar, seriöst; samma igen?
Jag ringde snabbt upp tessan och fråga om det var okej ändå att jag kom innan hon skulle till mötet. Självklart var de det, så jag slängde på mig lite kläder och packade mina saker som jag skulle ha med.
Väl hos T/A fikade vi på lussebullar, kanelbullar och vaniljte :) Mycket snack och busande med Alicia, mot slutet så hamnade både jag och Alicia framför Musse piggs julfilm och Alicia somnade i min famn. Så söt :) Jag har foto på när hon ligger i min famn, men jag hittar inte kamerasladden så det får bli när jag hittar den :(
Sen blev det en runda på boan, blev inte så mycket där, bara shampo/balsam och topplack. Ja, jag var en runda på Bilax och köpte spolarvätska för tydligen tog det slut när jag var på väg hem från Ystad igår, lagom kul :P hehe. Och det blev en 16-minutare också, så himla härligt! :D självklart glömde jag svänga in på Svenska foder för att handla pellets, och nu orkar jag inte, så jag får ta det imorron.
Nu ska jag duscha och fräscha till mig tänkte jag :) Ciao!


Alicia i somras :)


Kommentarer
Postat av: Carol.

Lever du`?

2009-12-15 @ 16:18:55

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0