Heldag.

Det blev verkligen en heldag med flickorna :) Och det var faktiskt en överraskningssammankomst, för att fira mig :D ha ha! Det hade jag aldrig kunnat ana, trodde dom bara ville träffas och fika. Men när Sanne kom, så gav dom mig en födelsedagspresent :D dom är för gulliga.


Bilden blev jätte konstig. Tröjan är egentligen bara röd, men kameran tyckte inte likadant :P he he!  och så fick jag en långt linne, det behövs alltid :D Jag är jätte dålig på att köpa vanliga linnen faktiskt. Tack för presenterna flickor :D

Efter färgningen och presenten, så gick vi åt och åt. Det blev faktiskt pizza, usch, fy på mig :( Men stället vi gick på var dyrt, salladen gick nästan på en hundralapp, och jag hade verkligen inte såd med det, så det fick bli en billig pizza.
Efter det så gick vi lite i stan, jätte mysigt :) Men kallt :P
När vi kom hem till Marre igen, blev det starkt kaffe och lite tvspelande . Snacka om att jag fick ta en liter mjölk och fyra sockerbitar för att jag skulle kunna dricka det ;) ha ha!

När jag skulle ta bussen hem, så fick jag biljetten billigare. Det är därför det är bra med utlänska som kör buss, ibland uppfattar dom fel vart man ska, så ibland får man det billigare. Men det kan ju också bli tvärtom att det blir dyrare, men då säger man till ;) ha ha! Jag älskar ju att åka buss, så jag får ta mig i kragen och åka lite mer. Men ibland är det faktiskt billigare att köra bilen.

Dessutom har jag färgat håret idag! När jag och Marre var på boan för at köpa färg, så var typ allt slut! Min hårfärg som jag alltid brukar ha syntes inte på långa vägar, så jag fick ta nåt dyrare, typiskt.

Nu ska jag titta på House, sen blir det nog sängen för mig, får se för Marre lagade väldigt starkt kaffe :P
Jag måste verkligen skicka iväg filmerna imorron! Annars får jag betala skiten och det har jag inte råd med. 
Hörs senare kanske ;) Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0