Nu är jag uppe.

Jag ville knappt gå upp ur sängen idag. :P haha!

Gårdagen var jätte trevlig! Jag och Lotta skrattade nästan hela tiden :D
Det började med att på tåg stationen i Lunnarp, där jag skulle ta tåget till Tomelilla. Jag sätter i mitt rabattkort i automaten, och det funkar inte! Herre gud, och så hade där kommit ny mynt automat. Men fan heller att inte den funka! Så jag fick be snällt om en biljett på tåget.

Sen när jag kom till Lotta så kunde hon inte bestämma sig vad hon skulle ha på sig, skulle ha hon den jackan, skulle hon ha den halsduken? Hon prövade allt minst fem gånger :P

Väl på Nova lund blev det Gina direkt, jag hittade två klänningar :D Visar bilder längre ner. Sen blev det lite annat smått och gott för Lotta. När hon prövade bhar på Lindex, så var jag så tvungen att gå och kissa, när jag skulle gå tillbaka, går jag in i en affär, helt säker på att jag hade gått in på Lindex och letar efter omklädningsrummet. Nej, då hade jag gått till Kappahl bredvid :P ha ha! Sen när vi stod i kassan, ja vi gjorde bort oss lite. Vi kom in på dialekter och började göra narr av lundare och sa "ska vi ta byssen till lynd" och så vidare :p ha ha! Sen kom vi på att vi var i lund så vi skulle nog inte säga sånt högt :P haha!
Sen blev det så klart en fika på Espresso House! :D Chailatte med grillad macka.. muuums!

  
Första klänningen ska jag ha på Alicias dop tänkte jag. För den andra köpte också Lotta, och hon ska ha på dopet :)

Nu är jag jätte stressad, ska nämnligen till Simrishamn idag, först färga Marres hår, sen ska vi fika med Sanne. Det är ju sååå roligt :)
Förresten så med vikten, det har stannat nu tycker jag. Men jag har faktiskt slarvat lite får jag erkänna. Men jag ska bättre på mig ;)

Vi hörs senare ! Bilder på gårdagen lägger jag upp senare. Ciao!

Kommentarer
Postat av: channe

nice blå färg på den klänningens kjol.. me like. den andra va rå läcker. den hade jag kunnat tänkt mig oxå. dock trist att toppen och kjolen va samma färg.. gina e min favo butik helt klart.

2009-02-24 @ 11:17:18
URL: http://thislalady.blogg.se/
Postat av: Carol

ja glöm inte att ha kul också gumman! :)

2009-02-24 @ 12:20:50

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0