Bestämma sig?



Kan denna "Bruno" bestämma sig eller? Först är jag en Paris-look-a-like och bacon, sen är jag rolig? :P
Och "bruno" menar att min mamma har kommenterat i dennes blogg, inte min. Kanske ska förklara lite bättre vännen? Men det är klart att min mamma skriver till "bruno" och säger att han(eller hon?) ska sluta skriva fula saker om mig i bloggen? Min mamma blev riktigt arg, rättare sagt. Om alla tjejers mamma hade läst "brunos" blogg så hade "bruno" varit polisanmäld för länge sen.

Jag brydde mig inte om att han la ut mig och skrev att jag var en paris-look-a-like och bacon, jag hade mest roligt åt det :P Men det finns ju tjejer som inte tar det lika bra som jag gör det. Därför måste detta ta ett slut, varför ska vi bli "mobbade" för att vi är vi, och bli kallade nåt som vi inte är?
Här är "Brunos" blogg, ta en titt.  Vem vet, du är kanske med?

Kommentarer
Postat av: Carol

Pauline du ger honom alldeles för mkt uppmärksamhet... Killen lägger sina dagar på att störa sig på andras bloggar liksom, inte mycket i hans liv som verkar betyda något eller göra honom särskilt lycklig. är också väldigt lätt och vara som han är när man är anonym. Strunta i honom, han vill också ha publicitet. Du är bättre än så, nästan bäst faktiskt! puss

2009-01-19 @ 20:27:23
Postat av: Anne

Hoppas att man slipper vara med där! Strunta i honom. Ha det!

2009-01-19 @ 20:56:24
URL: http://annef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0