Jag har också varit i tonåren, faktiskt.

När jag och min kompis becka kollade igenom alla foton så fick jag lite åldersnoja. Jag fyller snart 21år, visst det är kanske ingen ålder. Men det kändes som att jag var 15 igår.
Dessutom var jag smalare, och jag vill ha den kroppen tillbaka! Visst jag var inte pinnsmal, jag var mullig.
Så jag har bestämt mig (för femtioelfte gången) att jag verkligen ska skärpa mig med maten och motionen. Jag har börjat gå ut med Izzi minst två gånger om dagen, det är ju en början.


Bilden i mitten där jag äter, det är från min "smalaste" period. Eller rättare sagt vältränade :P Jag gick på gym då ;)


Fan va du är snygg Tessan !! (till vänster) Denna bilden är dagen när jag fyllde 15år, snart 6år sen.

Nu ska jag gå lägga mig, är verkligen astrött.. för en gång skull vaknade jag klockan nio i morse.
Go natt ! Ciao.

Kommentarer
Postat av: jenilita

Åh tack d va snällt sakt haha, vilket ytligt inlägg ja skrev då haha ! Du jag håller med dej ja har verkligen ålders noja jag tror det där med 40 års kris är över det e mer krav på brudarna nu så man får 25 år kris o 30 års kris istället ! MEn du e bara 21! ja tiden går otroligt fort jag är 26 och känner mej som 19 haha rädd o bli gammal är jag med o rädd för döden ush! man blir nojig när tiden går så fort! KRAM

2009-01-27 @ 23:15:35
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Tezzan

OH MY GOD!I want my body back!!!! Shit vad smala o fina vi är.... shit,shit,shit... jag vill så fruktansvärt gärna vara så smal igen så jag skulle kunna göra vad som helst,nästan,måste amma färdigt först innan jag kan göra nåt o det är minst 4 månader till....AAAAaaahhhhhh.... JAg lär vara tjock över sommaren!!!...AAAAaaahhhhh..skriker...

2009-01-27 @ 23:43:48
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Anette Staberg

Hej! Fick din bloggadress av Andrea D. Jag känner Andrea sedan tidgare gm ett ungdomsläger jag hade i slutet på 90-talet. Jag arbetar med stamning, är logoped och stammar själv. Håller på att bygga upp en sida om stamning www.stamning.eu och har just startat en blogg, få se hur det funkar..... Andrea har ok:at att jag länkar till hennes blogg fr min hemsida, undrar nu, får jag länka din också? Fick ett till tips , "therance", känner du till flera aktiva bloggar om stamning får du gärna tipsa mig!



Härligt med så mycket stamning i bloggen!

Anette

Postat av: Therese

Jasså! Det jag skrev hade jag hört för ett tag sen, men är som sagt inget jag kollat upp igen så det kan mycket väl inte stämma. Brukar aldrig skriva nåt jag inte kollar upp och tog bort texten ist för att ljuga ;D Haha!

Men häftigt att du ska få prova! När ska du få det?

2009-01-28 @ 10:43:19
URL: http://therance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0