jävla youtube.

Jag har väntat nu i två timmar på att mitt videoinlägg ska läggas in, så att jag kunde lägga in det här. Jag gjorde den för två timmar sen!
Nåja, jag får väl skriva istället.

Jag vaknade klockan åtta idag, ganska pigg. Så jag tyckte det var lika bra att jag steg upp. Det är inte varje dag man kan stiga upp så tidigt utan att somna på vägen till toaletten för att morgonpinka. :P Så jag gick ut med izzi, filmade lite, men det blev inte bra, råkade trycka på av knappen :P ha ha! Sen när jag kom hem gjorde jag det en gång till. Och när jag överför filen till datorn så stängs kameran av för dåligt batteri, så jag får ladda det först. Och när jag äntligen ska ladda upp den på youtube så tar det år och dagar.. Det är fortfarande inte klart ! Herre gud. Så nu gav jag upp. Jag skulle ju egentligen ha uppdaterat er för länge sen . När jag äntligen går upp så tidigt på morgonen lixom.
Men det  var rätt skönt att ha en bloggfri morgon ändå. Men jag var ganska inställt på att uppdatera. Lite synd.
Så nu har jag ätit frukost och kollat lite på nuhetsmorgon, vilken tant jag är ;)
En sak som jag har totalt ignorerat, är mitt nya rum och min röra nere i källaren. Det har gått en vecka och jag har inte gjort klart mitt rum än :P Men jag tänkte att jag skulle pyssla lite med det idag. När jag ändå är uppe så tidigt, men nu är klockan snart elva! Så snart har hela förmiddagen gått åt, nåja jag har hela dagen på mig :)
Vi hörs senare :D Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0