Ojdå.

Jag har visst inte skrivit på hela dagen :P Sånt som händer. Jag blev klar med målningen idag ! Lagom till att vi skulle äta pappas födelsedagsmiddag, därför har jag inte haft tid att skriva. Det blev en jätte god skinkstek, potatis och brunsås. Mums!
Mamma skulle skicka bilderna till mig idag på rummet, men det har hon inte gjort. Typiskt :p Nåja, jag skulle visa er när jag är klar :) Jag är alla fall supernöjd med rummet, bara att det blev fel färg, men jag är supernöjd ändå :D
Efter att vi hade ätit middag med hela familjen blev det tårta, och efter det körde jag och Lotta in för att hyra film och köpte chips. Ja, jag har redan brytit mitt nyårslöfte, so what?
Jag var precis ute med Izzi för att kissa och bajsa av henne. Hon är så himla söt, när hon går med sin avdankta päls, spetsiga öron och svansen nere. Hon skulle kunna vara en räv, färgen är ju alldeles rätt också. Hon är ju orange/röd.



Jag kan visa er färgerna alla fall. Chilirött och Cappuccino. :) Jag ville egentligen ha Latte, men dom hade inte det på Bo Ohlsson.

Nu ska jag verkligen gå lägga mig. Imorron ska jag och pappa borra :P Dessutom ska jag kolla på en soffa. Go natt ! Ciao.


Kommentarer
Postat av: Linda

S: Jag tror inte att vi är balla. Jag tror att vi är jävligt tråkiga och hungriga. Typ jämt :D

2009-01-04 @ 10:35:17
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Sofia K

Haha, latte eller capuccino? Ska det vara så stor skillnad? :P Tur att det blev bra iaf :)

2009-01-04 @ 16:42:33
URL: http://sofiakpa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0