På tal om brödrost

Jag fyller ju år snart (17:e feb för att vara exakt). Och på min önskelista så står där att jag önskar mig ett usb-minnne. Så att jag kan lagra filer på det istället på datorn, det är sjukt mycket bättre :) Min dator är skit trög, så det skulle inte vara fel att radera filer från datorn.
Så Familj och Vänner, jag önskar mig ett usb-minne :) Fast alla behöver inte köpa det, det blir ju många såna då. ha ha! Och jag önskar mig presentkort på klädesbutiker .. Annars pengar :)

Klockan är bara halv sju, och jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Är det så konstigt när jag har varit vaken sen halv åtta imorse? Nej fan. Men jag ska fan upp lika tidigt imorron. Det var riktigt härligt :)

På kvällens tv-meny har vi Gordon Ramsyes F Word och sen Bones. Eller ja, båda böjar samtidigt så jag får ju spela in det ena. Men så är det :)

Ciao!

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

Nä, det är "naturlig" look ;) Inte "Neutral"..

2009-01-11 @ 18:44:03
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Hehe ;) Lugnt!

2009-01-11 @ 18:50:08
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Linda

S: HAHAHAHA. Sluta nu. Du vet ju inte om Martin är rikemasson så han har massor av pengar. Med det fina håret så spelar det ingen roll om jag rider på en åsna till Grekland. Sålänge jag får borsta hans vackra frilla så är jag nöjd. Han är så jävla HEEEEEEEEET! Aaah.



Höhöh,. kul va? ;D

2009-01-11 @ 19:19:37
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Louisee

Oja!

Han & jag med våra virrvlar! :D



Haft en bra helg?

Puss!

2009-01-11 @ 20:25:44
URL: http://lowice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0