Problem med internet.

Anledningen för att jag inte har skrivit på hela dagen är att internet har krånglat som fan. Men nu äntligen funkar det lite bättre alla fall :)

Jag har varit och hälsat på lilla Emilia idag, hon är sååå söt ! :D Kan man bli nåt annat med dom föräldrarna? hi hi. Jag hade gärna lagt in en bild på henne, men jag respekterar Veve och Danne som inte vill att hon ska blottas än :)

Det är faktiskt lördag idag, och inget är planerat för mig. Lite trist faktiskt, känner mig lite rastlös men vill inte festa.

Dessutom sa jag ju att jag skulle sluta röka.  Mmm, jag syndade idag! Bajs också. Men det är så fort jag åker nånstans. Så har det alltid varit lixom, här hemma kan jag stänga av det nästan. Nåja, bra försök. Jag kan nog säga till mig själv att jag ska inte röka mindre? Fast då är det ju nästan som att sluta :P Jag kan ju inte röka mindre än vad jag gör nu, ha ha!

Nu är jag sjukt hungrig, så jag ska ta nåt att käka :)


Konstig bild.
Jag har börjat med cajal igen, jag blev lite trött på "natural-looken". Pappa hoppade bakåt när han såg mig idag. Ser jag så ful ut eller?! HAHA! :D


Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

Ne, du är så vacker så min kära lilla syster :D

2009-01-10 @ 18:47:51
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0