Sugen

Detta är mitt femte inlägg idag, och klockan är bara halv fyra.

Jag är väldigt sugen på Göteborg. Ja alltså staden. Min moster ska upp dit och träffa en karl, och hon har bestämt sig för att bosätta sig där en dag. Även om det går dåligt med killen ;)
Det fick mig att tänka lite att jag kanske också skulle göra det.. Alltså bosätta mig där, inte träffa en karl, sånt har jag inte tid med ;) Nä, men för några år sen hade jag och min bästa vännina stora planer på att flytta till Götet när vi blev äldre. Vi kollade upp lägenheter och jobb, men det flöt ut i sanden till slut. Väntan tog för lång tid eftersom vi bara var 16år ungefär.
Men nu är jag ju snart 21år (!) och kan göra vad jag vill och hur jag vill. Jag har ju sagt att jag ska upptäcka Sverige innan jag upptäcker utlandet. ha ha! Eller inte. Nä, men jag vill faktiskt se hur dom andra länen i sverige ser ut. Här nere på Österlen finns det bara åkrar. Gul gul gul grön gul gul grön grön. Been there, done that. Jag har varit i stockholm, Kalmar, Olofström, Branäs, nästan överallt i skåne. Ja och så har jag ju varit med pappa i lastbilen några gånger.
Nu har jag också kommit till en punkt i mitt liv, där jag är väldigt rastlös, men vet inte vad jag vill göra. Jag tittade i morgontidningen för någon dag sen och såg att några vårkurser ska börja. Där bland annat dans, matlagning och sömnad/textil va med. Mina favoritämnen lixom. Men sen kom jag på, hur ska jag kunna bekosta mig dessa kurserna när jag inte har ett jobb eller får inte bidrag från arbetsförmedlingen? Tanken var god alla fall.
Men om vi går tillbaka till göteborg-tanken, framförallt måste jag ju skaffa mig ett jobb, så att jag har pengar. Tågresa är inte billigt lixom. Min moster sa att jag var välkommen när jag ville, när hon flyttar upp dit. Vad härligt att ta minisemester upp till götet då och då :) Och till sist, om jag verkligen gillar staden, så kanske jag flyttar? Hejdå Skåne! Vad härligt det skulle vara :)


Jag och Marre på väg till Köpenhamn (eller Malmö?) med klassen för några år sen.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jamen precis! tack för det! :D



Göteborg skulle ja också vilja till:

2009-01-11 @ 15:51:11
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Ja, flytta dit så jag kan komma o hälsa på :D Fast du får inte bo där för länge! Kommer ju sakna ihjäl mig efter dig då ju :)

2009-01-11 @ 17:18:33
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Anne

Det är bra att vidga sina vyer lite innan man slår sig till ro! Jag är uppväxt i Kvärrestad och bor nu i Nättraby!

Jag har jag rest mycket USA, Kanada, Grekland, Egypten, Tunisien, Thailand, England...Jättekul att resa men jag älskar sverige! Och nu Nättraby i mitt hjärta. Ha det! Kram

2009-01-11 @ 17:42:59
URL: http://annef.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Men kajal kommer jag aldrig att sluta med ;P haha! Men jämfört med hur jag sminkade mig innan så är detta verkligen en neutral look ;) haha!

2009-01-11 @ 18:09:02
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Julia

det var så lite^^ alltid kul med lite rolig info ;D hoppas du fortsätter kika in :)

2009-01-11 @ 18:29:00
URL: http://juliaalindblad.blogg.se/
Postat av: spiderchick

fanx för snäll coment hörru =)

2009-01-11 @ 18:30:31
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Anne

Jodå Kvärrestad på österlen! Jag är halvsyster med Johanna som är moster till Jeanette som är din halvsyster;)

Världen är inte s stor som man tror! Det innebär att jag faktiskt har träffat dina föräldrar, jag var inte så gammal vid det tillfället men ändå. Jag har gått i skola i smedstorp och högstadiet i Tomelilla. Känner väl till Bo Ohlsson "boan" och för två år sedan var jag och min man och barn på semester i Tomelilla, bodde på stadshotellet och var på "Tosselilla". Helt underbart att få visa mina barn var jag är uppväxt, körde ner och visade gården Attevad där vi bodde på den tiden. Österlen är mycket vackert, i alla fall på sommaren;)

Jag har även ett förflutet som badvakt på badet i spjutstorp ha ha ha ha! Jösses vilka minnen jag fick nu!

Ha det bra! Kram

2009-01-11 @ 18:48:17
URL: http://annef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0