Rehablitering

Jag och min syster Lotta snackar på msn, och hon frågade när jag skulle lägga upp ett videoinlägg igen. Ganska snart svarade jag.
Men till det viktiga nu: Jag tycker det är kul att lägga upp videoinlägg, så länge jag inte behöver titta på dom själv. För jag hatar att höra mig själv stamma. Jag visade klippet för min moster innan och jag ville bara stänga av det igen, men jag bet mig i läppen och tittade på hela med henne. Det är verkligen jätte jobbigt att titta och höra på inspelat när jag pratar, för då hör jag min stamningen på ett helt annat sätt, och plus att jag har i så många år försökt att "gömma" min stamning.
Till det andra viktiga; Att skriva och blotta min stamning här på min blogg är min rehablitering egentligen, för en stammare vill oftats inte veta att dom stammar och förnekar eller gömmer det. Men i själva verket ska man inte det, varför skämmas för den man är?
Jag är också otroligt glad för alla kommentarer från er läsare och att ni ens läser min blogg, för det gör mig glad och gör att jag vill fortsätta. Bara det att ni läser varje dag får mig att vilja skriva mer,  Jag tackar er oerhört mycket för det ! Och jag hoppas verkligen att ni fortsätter att läsa min blogg. :)
Jag tycker att jag har kommit långt med min stamning, för några år sen ville jag inte ens prata om den och nu blottar jag den för hela världen i princip! Med er hjälp :) Självklart har jag ännu en lång väg kvar, men ändå har jag kommit en bra bit. Jag är ju inte helt säker med min stamning helt. Men en vacker dag kommer jag vara där :)
Ännu en gång till alla er läsare. TACK :D

Ni får jätte gärna kommentera, var inte rädda för det ;) Ställ gärna frågor om stamning eller allmänt, jag svarar på allt :)


Kommentarer
Postat av: Linda

S: höhö, du får göra det när du vill. Jag berättade bara om det ;)



Awww sånt sött inlägg! =) Btw så drömde jag om dig precis innan jag vaknade. HAHAHA! Fattar du? Jag drömmer om DIG? Damn, jag tror jag har en crush på dig beejb ;)

2009-01-16 @ 10:13:54
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Therese

Ojojoj... :P Först hittar man inte nån som skriver om stamning på flera år, sen två på en dag! Kul! :D

Skriver också om min stamning... Har länkat om du är intresserad :)

2009-01-24 @ 20:41:24
URL: http://therance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0