2009

Det var skönt med en liten datorpaus. Jag hann att fika och umgås lite med mamma o pappa. Gå ut med izzi, ja den lilla stunden. Vi hann och gå 200meter sen satte hon sig ner och strejkade. Då tyckte hon att hon var klar och ville gå hem. Och eftersom jag inte har henne i koppel (för att hon är så himla duktig på att gå själv) så kunde jag inte dra med henne. Men hon hade ju kissat, så hon var ju klar.



Jag satt och kollade igenom ellos nya vår katalogen. Gud va jag längtar till våren ! Att kunna gå i linne, kjol och sandaler. Jag bestämde mig också för att jag ska fan gå ner lite i vikt till beachen 2009, jag vill kunna gå i skjorts och se snygg ut ! Nu ser det ut som kyckling ben med byxor lixom. Ha ha ! Jag har rätt smala anklar och grova lår. Ni kan ju tänka ut resten :P ha ha! Nåja, jag tar detta med ett nypa salt, ifall jag inte skulle klara att gå ner, så är det så.
Jag vill inte tvinga mig till något jag inte klarar av. Men jag tänkte starta sakta, äta lite mer grönt, gå ut med Izzi minst två gånger om dagen och FÖRSÖKA att inte äta godis och chips! Egentligen äter jag inte godis och chips speciellt ofta. Speciellt inte godis, för det tycker jag inte så mycket om. Men det är maten, jag äter alltid för mycket. Jag äter som en karl faktiskt, plus då att jag inte rör mig som en normal människa ska göra för att vara i form.

Snart blir det kvällsmat. Pappa gör sin goda skinkstek ! Mums! Jag älskar husmanskost, speciellt en rejäll köttbit med potatis och brunsås, men eftersom jag har bestämt mig för att dra ner på allt, så får det bli lite mindre och mer grönt. Tråkigt men sant :/

Vi ses senare ! Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anne

Välkommen i "äta mindre"- klubben ;)

2009-01-08 @ 18:57:21
URL: http://annef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0