Är det ett kasettband?

När vi kommer till sjöbo och ska få en parkering så möter vi gubben som tar betalt, 40jävlaspänn! Jag försökte pruta, men i slutet funka det inte :P ha ha!
Där var otroligt mycket folk, man fick sig en armbåge eller två i sidan. Men jag fick mina saker till slut :) Det blev ingen langos, jag var för snål för att betala 60spänn för en liten friterad deg :P När Lotta stod i kön för att få en våffla gick jag til en godisstånd för att leta efter en speciell gräddkola, men det sluta med att killen som stod bakom godiset stötte på mig. "Åh är det ett kasettband du har runt halsen? Du har mycket blinbling på dig" En 25årig kipanes, nej tack. Jag har min M ;)
Vi gick runder på hela marknaden och leta efter en speciell gräddkola som Christina hade berättat för mig, men det fanns inte så jag köpte gräddkola till henne. Slutar säkert med att det är fel kola och jag får köpa det av henne :P ha ha!
Sen blev det jakt efter en väska till mig, och till slut hitta jag en :) "Alla viiskor och riiggsäckar hundra kronor"


Jag fick mer godis för pengarna. Detta kalaset skulle gå på 210kr (minus chipsen) Men jag fick det för 170kr :D Schysst va? Han frågade mig om jag ville ha brända mandlar, ja tack :D Plus att jag fick en 40krpåse till när jag egentligen bara skulle ha en 20kr. Så Christina blir nog glad när hon får det :) Och Carol fick sina nogaut!


Strike a pose baby :D




Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag nanna. Lååång dag på jobbet imorron, bläää!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0