Du är prinsen och jag är kungen!

Kvällen har varit jätte mysig :) Dock blev den inte som planerad. Jag hade ju planerat att jag skulle bli askalas eftersom detta är typ min enda helg som jag är ledig, det är verkligen kaos på jobbet och vi kommer få ett helvete. Ajja, får sluta tänka på det. Det är inte mitt problem egentligen.
Allt började med en fettig pizza, sen gjorde jag och lotta oss iordning. Vi skulle egentligen till Ystad, men allt skar sig. Så vi beslöt oss för att gå ner till baren istället. Men det gjorde inte oss nåt, för vi bägge två var ganska sega. Vi skyller på åskvädret vi hade "igårnatt"
Det var inte så himla kul där, men det dög :) Vi blev bjudna på en halv shot vars av bartendern ;) grrr. Jag är glad över att jag kom ut alla fall. Just nu känns det som att jag bor på jobbet och kommer göra det resten av sommaren. Herregud
Jag kan verkligen inte sluta tänka på jobbet. Lotta sa att jag får lära mig att stänga av det, men det är inte så himla lätt.

Alla fall, när vi sitter på tåg stationen för att jag ska ta tåget hem, väntar vi och väntar vi. Klockan börjar bli mycket och en taxi står bakom oss som går förbi min by, men jag tänkte att jag tar tåget istället. Pallar inte sitta och snacka med taxichaffören. När taxin precis har kört ropar dom ut i högtalarna att tåget är 20minuter sen! TACK FÖR DEN TELEVERKET! Vilka puckon! Så vi fick sitta dom jävla 20minuterna. Jag var så himla trött så att jag kunde somna på bänken. När tåget väl kom fick jag åka gratis, för att biljettautomaten funka inte och kontrollanten var en gammal vän till familjen :) Yeeah!

Nu ska jag alla fall sova. Fattar inte varför jag är uppe och skriver detta inlägget. Jag är beroende I guess :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0