Nu är jag ännu gladare ! :D



Äntligen har jag också gladiator skor som dom andra 2miljoner tjejer har i Sverige. Men jag är mycket kräsen när det gäller såna, dom ska inte vara för enkla och inte för mycket. Dom här är precis vad jag behövde :) Plus att dom var apbilliga :D Men slutsumman av kardemumman blev ändå nästan 250kr med frakt och fakturaavgift. Men det är ändå billigare :)

Vet ni när jag somnade inatt? Vid tre tiden. Usch, sen vaknar jag klockan nio av att hundarna vill ut, så jag släpper ut dom och lägger mig i sängen, somnar så klart. Så ringer Lotta mig klockan elva och inser att hundarna är fortfarande ute. Men som tur var solen framme och dom har mycket päls, så fryser gör dom inte :)
Alla fall, lotta tipsar mig om gladiatorsandaler som jag har varit på jakt skit länge. När jag går in på sidan så är dom kvar! Skit glad blev jag, men så klart fanns dom inte i min storlek! Så jag letade vidare och hittade denna skönheten ovanför :) Jag var jätte nära på att köpa ett par rosa också, vem har det lixom? ;) HAHA! Men jag avstod.

Frukost har jag inte käkat heller. min mage kurrar för kung och fosterland :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0