Ska vi bilda klubb?

Igår på jobbet kom där två killar (turister of course från göteborg). Först skrämmer dom mig genom att prata franska. Åh nej tänkte inte jag. Inte fransmän som inte kan snacka engelska. Men sen börja dom flabba :P Alla fall, dom titta på menyn och sa att dom skulle återkomma med familjen sen.
När dom kommer igen och jag ska ta deras beställning så märker jag att den ena killen stammar, och steget värre än mig. Det var intressant att höra, för alla stammare stammar inte likadant.
Jag blir alltid lika förvånad när folk som stammar är snackeglada, framåt och har vänner. Ja det låter konstigt :P ha ha! Men jag har en bild i huvet att stammare är blyga, tillbakadragna och har inga vänner. Jag undrar fortfarande varför jag har vänner :P Men faktiskt så finns där snälla människor här i världen.

Kommentarer
Postat av: Tezzan

Pauline din lilla älskade knäppis,du har ju vänner för att dem tycker om dig som person...Du e för go´... håller med dig om att man har en bild precis så som du beskrev..ti hi..men så e det inte,inte i ALLA fall..ti hi..tusen pussar o kramar

2009-07-25 @ 22:44:45
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: L8

Hej hej!!

Jag går på ett stort universitet och där har vi en jättebra lärare som är stammare. Han är så kunnig och duktig på det han gör och har bra upplägg på sina föreläsningar. Så se inte din stamning som ett hinder, för det är det inte. Folk får bara lära sig vänta och lyssna. Ha en underbar dag!!

2009-07-27 @ 09:42:21
URL: http://hurttottelott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0