Tacka gudarna för Gorbys piroger


Vad gör när man en kväll då man har jobbat över på jobbet, chefen har varit jobbig, många gäster och vädret var svettigt varmt? Man slänger in en gorbys pirog i micron sen är kvällen räddad!


Dagen blev inte som planerad. Det var lugnt under dagen, lagom mycket folk och jag svettades som en gris. Sen när Kalle avlöste Anna och jag skulle egentligen sluta klockan fem, men anna säger att jag är tvungen att jobba över lite tills det har lugnat ner sig. Precis när jag skulle säga till chefen att jag skulle gå, kommer allt folket! På en smäll! HERRE GUD! Plus att kortapparaten funka inte så det blev lite kaos där också, dom flesta använder ju kort att betala med. Nåja, det blev bra i slutändan, tror jag :P
Vid halv nio sa jag till chefen att jag skulle gå hem. Han stod som ett frågetecken, så jag var tvungen att förklara för honom att Anna sa att jag skulle gå hem när det lugna ner sig för jag skulle egentligen sluta jobba klockan fem. Då blir han irriterad. Det är fan inte jag som bestämmer schemat! Jag är schysst som stannar kvar några timmar till ! AAAH! Jag ska fan jobba tio timmars pass imorron och på lördag! Jag räknade med att jag skulle sluta klockan fem, jag har också ett liv utanför jobbet ! Plus att jag vill vila upp mig och SOVA! Anställ fler så att inte vi behöver jobba röven av oss!
Mitt i allt så kommer chefen ut och börja skälla på mig om vitlöksbröden. Då hade jag lust att skrika, slita av mig förklädet, slänga det i fejset på honom och gå där ifrån. Men jag valde att höja rösten istället och sen gå ut till gästerna. Jag var nära på att få ett nervöst sammanbrott, men jag höll masken.

Jag får lugna ner mig, käka min gorbys pirog och läsa lite bloggar. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0