Åh, jag saknar.

Exakt för ett år sen, vid denna tiden satt jag i en hyreslokal utanför Tomelilla med min släkt och firade min student. Lotta satt och fylla mig, och hon fylla sig själv också. Sen drog vi till Öjakrog och blev ännu mer fullare.
För exakt ett år sedan, minus några timmar, stod jag på trappan med mina vänner och sjöng "we are the champions" (ganska B-låt att sjunga på trappan). Jag saknar skolan och mina vänner. Jag saknar vår gay-lärare Ulf-Hebert (Hebbe). Jag saknar att försova mig och komma till skolan och få ett utskällning och "blicken" av min mentor Gisela (ööh?) Helt enkelt, jag saknar skolan


Kommentarer
Postat av: Jenilitaa

Hej gumman! Härliga bilder jag tog aldrig studenten.. Det är lite tråkigt ja önskar alltid att jag gjorde det i dessa student tider!! Men men hehe ja gjorde massa annat bus istället o det va ju ganska roligt det med iallafall haha, Tack för tipset dom var jätte fina, Synd bara att det va 11 cm.. kan inte ha mer än max 7cm jag är ju redan 178 blir 2 meter med dom:( det e det som är så tråkigt:( Bamsekram!!

2009-06-05 @ 21:48:23
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: channe

dame att ett helt år gått sen dess. men va glad du som har tagit studenten och supit dig som en 14is. jag och tessan grämer oss varje år för vi missa den chansen. men va fan hon och jag har varit fulla nog i vårat liv ändå he he

2009-06-06 @ 02:38:27
URL: http://thislalady.blogg.se/
Postat av: stephanie

Jag tog studenten för 2 år sen snart, och jag saknar fortfarande skolan! Haha. Gymnasietiden är nog den bästa tiden i livet, tyvärr? :) Haha.

Trevlig helg!

2009-06-06 @ 10:09:56
URL: http://stephanielindblom.blogg.se/
Postat av: L o t t i i i z z

Ååååhh, ja den dagen blev verkligen helt perfekt :D

2009-06-06 @ 14:30:06
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0