Helt utmattad.

Jag fattar inte varför jag sätter mig framför datorn, för jag är verkligen aptrött. Men jag kommer inte somna på ett tag iallafall för jag har myror i benen. Blä!

Jag var ju hos logopeden idag, egentligen helt meningslöst att komma dit, för det var typ så här "Hej, hur går det med Speecheasyn? Bra. Okej. Hejdå" Plus att jag så himla trött och gnällig, och den jävla byggnaden (jag var på DAJHM) är värsta labyrinten, man hittar ingenstans! Så jag var nära på att ge upp. Men jag hittade tillslut, en kvart sen bara.
Sen var det att köra direkt till jobbet. Skit kul, jag som tänkte att jag skulle till Novalund. Jobbet gick bra, jag var bara sjukt trött mot slutet.
När jag körde hem så var där massa epatraktorer som var ute och körde. När jag körde om dom så tutade jag. Dom ska fan vara hemma och sova vid denna tiden! Jävla pågasnören.

Nu är jag hemma, käkar en macka, och nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag fan nanna. Imorron är det full rulle igen. Carol tar studenten och det blir partyyyyyy! :D

Go natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0