Im home !

Äntligen hemma, äntligen har jag kommit till ro. När jag kom hem möttes jag av en bajsstank, Svea hade bajsat ner hela huset! Hon är dålig i magen så hon kan ju inte hjälpa det. Men fan va jag blev arg ändå! För hon skulle tvunget bajsa i "gröna rummet" där vi inte har lagt golv än, där är bara cement, och pröva få bort bajset där ifrån! Mamma får fan skrubba det själv när hon kommer hit. Tur att Svea och hennes valpar ska flytta idag. Det tog mig nog en halv timme att städa upp allt, för självklart hade hon kissat typ tre stora sjöar där uppe också. AAAH!
Men nu är jag klar, jag är verkligen helt slut.  Både jag och Anna var helt sega på jobbet, men som tur gick allt bra ändå :) Sen när jag var klar så körde jag till willys och köpte lite nödvändiga grejer som raklödde (det är väldigt billigt där), smör, kycklingkorv och salt.

Nu ska jag nog göra lite mat, men jag vet inte riktigt vad.. Är lite sugen på korvstroganoff och ris :) mums.

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

haha, gör inte det ;) Vill ju givetvis att du oxå ska följa med!! Då blir det ju extra roligt :D Vet du hur du ska jobba på lördag då? förfesten börjar nog vid 7 tiden.. Sen drar vi till valla. Jag o Malin har redan köpt förköp :S Så vet inte om du kanske oxå skulle gjort det i sånafall.

2009-06-03 @ 17:30:38
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/
Postat av: Anonym

äääh, lite sprit fixar det ;) Jag e ju inte iheller frisk.. låg i värsta febern i går kväll och inatt! Känner mig nästan helt utslagen idag.. åh, jag ska oxå jobba både fredag och lördag.. men ska ut ändå :) Man lever ju bara en gång!

2009-06-03 @ 17:42:01
Postat av: Denise [ N a z t y s B u n n y ]

det är lite olika vad jag tjänar, i maj tjänade jag ca 5000 men vissa månader är det mer och vissa mindre :)

2009-06-03 @ 19:45:25
URL: http://naztysbunny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0