Jag ska smaka på det.

Jag körde in till Tomelilla innan, när jag skulle gå in på boan så stannade telenorförsäljare mig, för en gång skull hade jag lust att prata med dom. Hmm? Men alla fall, han ger mig ett skit bra erbjudande som jag knappt kunde stå emot. Om jag inte hade köpt datorn så hade jag lätt kunnat ta erbjudandet. Det var så att jag kunde köpa en mobil, men ändå få ett kontantkort där och ändå ha kvar mitt tele2abonemang, och betala av 169kr och endå kunna ringa för 149kr med mitt telenorkort. Plus att han kunde låsa upp telefonen så att jag kunde använda mitt tele2kort i den. Plus att mobilen var så snygg så jag ville bara springa ifrån med den :P ha ha! Jag var nästan övertalad när mitt sunda förnuft kom fram och jag sa till försäljaren att jag har dåligt med pengar just nu och jag skulle smaka på det. Usch, vad frestad jag är. Nästan sugen på att köra dit igen och ta erbjudandet . Schiesse, men jag kan inte. :( buhuu. Men egentligen, varför inte bara köpa en olåst och utan abonemang?


Denna tryckte han upp i fejset på mig, och jag var kär vid första ögonkastet. åååh! ha ha! Dock är där bara 3,2mp så kanske inte?

Nåja, jag gick in på boan och gick runder där lite.. Köpte lite nödvändiga grejer som trosor, knästrumpor capribyxor (69kr, skitsköna), hundbajspåsar, wonderbaum, toapapper, dessertskålar, fyra dricksglas (5krstycket) och lite annat. Kalaset gick på lite över 200kr, så det var gansks billigt, jag fick ju mycket :)
När jag kom ut igen märkte jag att solen inte var framme och när jag tittar upp så är himlen fylld med moln, så himla tråkigt :( Jag som ville hem och sola lite till.

Alla fall, så körde jag till Ica och handlade lite mat, kändes konstigt att handla, för jag handlade ju bara till mig själv. Fast det kändes gulligt att vara ta två äpplen och tre potatisar :) ha ha! Det var nästan att jag köpte en påsechips. För jag såg en ny smak, men mitt sunda förnuft kom fram igen och satte tillbaka påsen *klappar mig själv på axeln*

Nu har jag tagit upp lite lådor med köksgrejer, jag har små perioder där jag har mani på att köpa köksgrejer. Egentligen bra, för då slipper jag köpa det sen när jag flyttar hemifrån :)
Eftersom jag inte kan sola så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. hmm, städa lite kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0