Jesus= Ett socialfall?

Jag hittade ännu ett gammalt mejl från Carol på Lunarstorm. Jag vet inte om hon har suttit och kommit på detta själv, hon är en jävel på att filosofera. Hon har till o med kommit på om ägget eller hönan kom först :P


Det sades ju att Jesus smorde människor med en salva på kroppen så att de blev friska, nu i efterhand har man kommit på att det var en salva som var gjord utav cannabis växter. Tänk dessa stackars människor som blev påtvingade droger av denna skäggiga gubbe. Det var väll därför all gjorde som Jesus sa.
Om man studerar de Bibliska texterna så upptäcker man om man läser mellan raderna att Gud och Maria hade ingen liten kärleksaffär tillsammans utan Gud hade i hemlighet förgripit sig på den stackars flickan så att hon blev med barn utan att hon viste om det. Det hemska är att han inte ens hade kondom på sig då!!!

Och nio månader senare föds Jesus och blir det första dokumenterade separationsbarnet. Maria som blivit gravid av Gud var varken gift med honom eller ens levde tillsammans med honom utan hade en annan kar vid sidan av som då blev Jesus styvpappa.
När Jesus blev stor så blev han en av de största och mest om diskuterade sektledaren i Världen. Han samlade 12 stycken stackars pojkar runt om sig och styrde över de som någon SS-ledare. Han samlade till och med så mycket människor till sin sekt att det kunde ha blivit uppror, eftersom romarna blev ju tvungna att ta död på honom för att inte låta hela samhället störta sönder och samman.

En händelse som inträffade då Jesus var i tonåren var att han var i en kyrka och de sa att han inte skulle vara där men då sa Jesus: - Jag är ju Guds son, därför borde jag få vara i min faders boning...
Detta bevisar att Jesus var en utav de första som kunde få massa privilegier bara på grund utav sitt namn och släktdrag, han var även en girig unge om hela tiden utnyttjade det att han var son till Gud.
Som den gången då Jesus gjorde vatten till vin, är inte det ett täcken på att Jesus var en syndens man eftersom han gjorde hembränt.
Stackaren var även synisk, han såg hela tiden sin död framför sig. Grabben var till och med paranoid, han trodde ju hela tiden att någon utav hans närmaste vänner skulle förråda honom.

Man kan lätt sammanfatta detta i att Jesus var en utav de första Socialfallen genom världens historia.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0