J.Lo och Bono drar in på Hotel

Jag har glömt att publicera.

"Jag är så trött, att mina ögon svider. Det är så himla drygt. Jag känner mig faktiskt som en bakfull person, min känder skakar och jag hade huvudvärk när jag vaknade :P ha ha! Men jag kan säga; Jag söp inte igår! Visst, jag kan erkänna att jag fuktade läpparna med lite cider, men inte mer.

Dagen, eller rättare sagt morgonen började med att Marre hämtar mig ca halv åtta. Och vi kör mot Helsingborg, jag måste tillägga att jag var inte människa vid den tiden. Min jävla förkyldning sitter kvar än ju.
När vi kom fram till Marres skola var alla jätte trevliga. Dom drack, och jag drack coca :P hehe. Sen blev det smörgåstårta! :D Det var en torrjävel, så jag åt inte så mycket.
Vid lunch så tog vi båten till Helsingör, åkte där ett par runder, åt buffe mat (som dessutom var påskmat?) och snackade allmän skit och snusk. Alla som känner lastbilschafförer vet att dom snackar snusk. Men där va faktiskt en kille som tog priset :P ha ha!
Tillsist gick vi av i Helsingör, gick in till torget och satt där och drack. Dom hade typ ... ja som när vi har Ystad festivalen, fast dom hade inga karuseller. Det var massor av bänkar och där va en scen som folk uppträdde på, där var grillmat och massa öl. Det var hur mysigt som helst, och jag förbannar våra småstäder att vi inte har sånt varje fredag. Jag var nykter, men jag satt med min cola och hade hur mysigt och roligt som helst !
Efter några timmar där så tog vi båten till helsingborg igen, och vi bestämde oss för att äta lite kvällsmat. Vi bestämde oss för att sitta vid hamnen, kommer inte på vad det kallas. Men det blev tivoli/vinylbaren istället :)
Där satt vi hela kvällen, det var jätte mysigt, förutom att ena killen blev lite för närgången. Men jag tog ett snack med honom sen "Jag vill bara vara kompis med dig, jag träffar redan någon" . Jag hatar verkligen att vara "the bad guy", men jag vill ju heller inte ha någon efter mig.

Alla fall, för att samma fatta kvällen och folket så var det underbart. Det var nog första och sista gången jag träffades dessa människor, men fan va många skratt och snabba kommentarer vi gjorde tillsammans :) Eller ja, vem vet, det är kanske inte sista gången vi ses? Alla hade var sin personlighet och jag hade verkligen skit kul, även om jag inte drack alkohol ;)"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0