Shopaholics är vi!

Sorry för en dålig uppdatering idag, men jag har firat Carooool juu :)

Jävlar vad jag har spenderat pengar idag. Dock bara på grejer som jag behöver :) Vi var inne på Rusta, och där blev det en kudde, matskål till Dolly och en gaständare (till grillen), ett armband. Sen gick vi till öb och där köpte jag hårspray och deo.
Efter det körde vi ner i stan. Först gick vi in på Röda korsets loppmarknad, men jag hittade inget där. Så vi gick lite på gågatan, inne på H&M hittade jag en underbar turkos klänning (jävlar vad jag måste sola nu) som jag ska ha på Carols student, den är verkligen jätte fin. Och så gick vi en runda på systmet, vet egentligen inte varför jag köpte sprit, för jag har inga jätte stora planer på att festa i helgen eftersom jag ska jobba. Men alla fall, sen körde vi till willys och köpte lite fika. När vi var hemma hos Carol så gjorde jag mackor till oss, jävlar vad goda dom blev :) muums!
Vi träffade på massa folk på stan också, nästan alla vi kände :P ha ha! Vi stannade hela tiden tyckte jag :P


Denna köpte jag fast i turkos.

Nu sitter här och bara slappar. Carol väckte mig klockan nio imorse, och jag är inte riktigt va att gå upp vid den tiden :P he he. Så jag är ganska trött nu
Förresten har jag inte ett enda nummer på min mobil. Hur jävla kul är det?! Jag och kan inte få tag i nån heller, för jag kan inte komma in på min andra. Den är dööd. AAAH! Vad händer med mina saker?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0