Svar på tal (mitt jobb+stamning)



Hur går det att jobba som servitris med din stamning?

Det går faktiskt ganska bra, bättre än vad jag trodde. Om jag hade jobbat som servitris för två-tre år sen så hade jag sprungit därifrån och skrikit som en liten flicka.
Jag har faktiskt blivit modigare genom åren. Och jag tackar min familj och vänner för det.
Visst, jag är väldigt nervös när jag sitter i bilen på väg till jobbet, tänker på hur jag ska prata och hur gästerna kommer vara. Men det går oftats över när jag väl kommer till jobbet. Jag tänker snabbt innan jag går fram till gästen "Jag ska inte stamma" och så går det som det går, bra eller dåligt.
Jag försöker prata lugnt när jag talar till en gäst, för då går talet mycket lättare. Men jag har märkt att när jag ska fråga om dricka så blir det så här "Vad skulle ni vilja ha att, ha att, d-d-dricka?" Men det är just bara den frasen. Och jag har inte kommit på en annan som jag kan säga istället. Men nu är det så att jag faktiskt inte ska byta ut mina ord när jag använder speecheasyn heller. Så fy på mig :P
Så att sammanfatta, det går bättre än vad jag trodde :)

Kommentarer
Postat av: malin

Svar: Bikini ja! :P

det är en helt annan grej tjejen!

det är iaf vad jag tycker. Jag kan erkänna att jag egentligen inte har någon rätt att skriva så, eller att döma henne, men ajg tycker ändå att vara strippa vid 19 års ålder är lite väl tufft, som du sa att jag bara var barnet, det ör ju för guds skulle hon oxkså! Nästan i alla fall, men jag ska inte döma henne eftersom jag inte vet orsaken, men för mig verkar det som om hon gör det för nöjets skull, och DET tycker jag är sjukt! Men det e vad jag tycker, hon har sitt eget liv och jag har mitt! =) Pussar o kramizar! ;)

2009-06-03 @ 21:56:57
URL: http://mcii.blogg.se/
Postat av: Fredde

Tycker du är riktigt modig som jobbar som servitris! Go girl! :)

2009-06-13 @ 10:38:02
URL: http://fredrik.healers.se

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0