Värre än "våra bästa år"

Det har hänt något sjukt i vår familj. Nåt som kanske aldrig kommer glömmas eller förlåtas. Detta eviga smågnabbet om vilket parti man tar, vem som talar sanning, vem som gjorde vad. Jag blir så himla trött på det. Jag tar ingen parti, jag vill bara ha reda på sanningen. Att ljuga eller smyga på folk är fel !
Idag när jag gick upp kände jag doften av nybryggt kaffe, det får mig att tänka på dom söndagarna när jag var liten, då jag sprang till affären och köpte söndagsbullar och hela familjen satt vid matbordet och åt.
Vi som står i mitten vet inte vad vi ska säga, eller göra. Det är svårt :(

Kommentarer
Postat av: channe

he he he jag minns då vi fick söndags bullarna med ost på hem till dörren på morognen. ja då var man liten....jag har tagit parti faktiskt... jag står för det.tesset har igen anledning att ljuga däför stöttar jag henne till 110%.. för mig e tesset en av de ärligaste människorna för mig.. hon e min lilla syster. må vara bara 1 år i mellan oss men jag e trots allt äldre och som stora syster så e man beskyddande.. det e du säkert te pontus oxå även om han e stor nu... det sorjliga e att det e barnen som hamnar i kläm mellan föräldrarna.. så ska det inte bhöva vara. de vuxna måste kunna lösa saker utan att andvända barnen som sköldar. tacka gudarna för att vi alla e vuxna nu

2009-06-28 @ 13:58:09
URL: http://thislalady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0