Hemma igen.

Äntligen hemma. Det var riktigt jobbigt, det blåser som faaan ute ! Det är det sämsta med österlen, det är att vi har bara åkrar här nere, så det är öppet överallt, så fort det blåser, har vi inget som skyddar.
Mitt i allt på H&M ringde min logoped och sa att jag har fått en tid till att pröva Speecheasyn!!!! AAAAAHHH! Så glad jag blev när hon sa det !! :D:D:D:D MEN! ett stort MEN, jag fick inte en tid förrän den 11:e Maj, så det är lite längre dit, och så var det klockan åtta på morgonen. Tack för det televerket! Alltså måste jag gå upp senast klockan sex. Och så tar det en hel förmiddag. tre fyra timmar kan jag nog tänka mig. Vem vill följa med mig och hålla min hand? :P ha ha!
Alla fall, när vi var klara på h&m, (förresten så fanns det inget av dom grejerna som jag la upp innan. Ystad är så jävla kassa!), bestämde vi oss för att fika. Vi syndade, jag tänkte inte berätta vad när hur och varför. Jag säger bara att vi syndade.
Efter vårt syndande, så körde vi till Willys. Och jag kom på att jag inte tycker inte om den affären, av olika anledningar.
Nåja, vi vart helt sluta, så vi körde helt enkelt hem. I bilen satt mamma och diggade till Basshunter som en liten tonåring. Så frågar hon "Har du träffat basshunter?" och jag tittar på henne och svarar "Nej, vi skulle men det blev aldrig av". Det är ju så att min tjejkompis var ihop med hans killkompis innan "basshunter" blev känd. Min tjejkompis skulle "para" ihop oss. Jag brukade skryta med att min tjejkompis känner honom ;) HAHA!


Ojsan, jag glömde blixten :P Alla fall. Den fondationen som jag köper är egentligen lite värdelös. Man blir glansig i huvet och det täpper igen alla porer.  men det är typ den billigaste, så jag får helt enkelt köpa den. Och så H&Ms mascara och Vecko Revyn :)
OCH! det blir tonfisksallad ikväll!

Kommentarer
Postat av: Linda

Faaaan vad härligt. GRATTIS GRATTIS GRATTIIIIIIIIIIIIIS!!!!!!!!!!!!!! Hoppas bara att den fungerar nu =)



Daaamn tänk om ni blivit ihop och att det då var du på hans porrfoton. HAHAHAHHAHA

2009-03-17 @ 19:48:39
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0