Inte många dagar kvar.

På onsdag beger jag mig in till Tomelilla och återvänder aldrig till Lunnarp. HAHA! Klart jag gör :) Men från och med onsdag bor jag i Tomelilla, där kommer ni hitta mig lixom :)
På tal om det så bör jag nog börja packa lite mer :P Och framförallt packa saker till när jag ska bo hos Lotta och baz, men det gör jag inte förrän tisdag kväll. Men alla fall, så ska jag nog ägna mig en timme till att packa lite alla fall, tömma mina byråar och lite sånt.
Gud va jag kommer sakna det. Och jag kommer sakna Izzi! Eftersom Baz och lotta har två hanhundar så går det inte att ta med en liten flicka till stället, för dom kommer pissa ner allt, tråkigt men sant. Så jag kommer inte bo med henne förrän jag flyttar helt in med Tessan, alltså på två veckor. Jag har bestämt mig för att hon ska stanna kvar här med dom andra hundarna eftersom hon är inte van att bo med Tessan utan mig, så är det bäst att ta dit henne när jag bor där :) Men Izzi är så lugn, så hon är inte besvärlig :)
Jag får nog ta nåt att käka, vi har typ inget hemma, så jag får väl skrapa ihop nåt "inte-så-nyttigt-men-jag-försöker-mat" :P Mamma är inte hemma, så jag kan ju inte ta bilen och handla.
Vi hörs senare ! Ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0