Jag glömde nästan :)



- Festligheter.
Ja, hela helgen har varit en fest tycker jag :) Fredag blev det födelsedagsfest hos Therese och Marie. Där det blev en del alkohol, skratt, snack och ganska mycker flörtande. Mer kan jag inte säga ;)
Lördagen var det födelsedagsfest i Kristianstad hos Becka och kim. Jag fick äran att vara chaförr, för en gång skull när vi kör upp där :P he he. Men det kunde jag väl bjuda på, synd bara att jag inte kunde dricka.
Men det var tur att jag inte gjorde det, för idag, Söndag, var det ju dop. Mitt lilla gudbarn skulle döpas. Det var verkligen jätte trevligt. Fick träffa underbara Vicki och Sandra, har ju praktiskttaget växt upp med dom :)


- Viktminskning.
Ja, jag har ju gått ner lite till, men det har jag säkert gått upp nu efter helgens festligheter. Det blev ju smörgåstårta både i fredes och idag, plus alkohol och lite chips. Men jag käkade faktiskt bra kvällsmat idag! Kyckling, tzatziki, lite bacon och oliver. Så det börjar igen :)

- Välkommen till vuxenlivet Pauline.
Just det, jag fick reda på att jag och Tessan fick lägenheten! Så nu ska jag bli vuxen på allvar, har ju varit "lill-mamma" här hemma ett tag. Men "lill-mamma" kommer jag vara till Alicia nu ;) ha ha! Det ska bli skönt alla fall. Tufft också, får kanske leva på nuddlar i några veckor. Oj, va smala vi kommer bli ;)




-Stamningen.
Ja, tro det eller ej. Men jag märkte när jag var på festen igår och jag inte drack alkohol så började jag bli mer nervös och stammade. Sen hjälpte det ju inte att jag hade en snackemoster bredvid mig hela tiden och pratade. Som tur kunde jag säga "Mmm", "Ja, precis", "Usch va hemskt". Det var typ det enda jag sa.


- Just det.
En sak som jag inte vill berätta. Dom närmaste vet.

That's it. Jag har haft en väldigt bra vecka antar jag :)
Nu måste jag verkligen sova. Go natt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0