Segare än nånsin.

Citat av Marre: "Det finns mycket mjölk i grädde". HAHAHA!

Jag är verkligen jätte seg idag och har inte orkat blogga så mycket.
Gårkvällen var mycket trevlig. Jag och Marre kom lite senare eftersom hon skulle köra för sina föräldrar, men när vi kom dit så fick vi smörgåstårta. Supergod! Jag är ju inte den som gillar smörgåstårta, men denna var verkligen jätte god.
Vi spelade spel, drack och skrattade. Kvällens höjdpunkt va när vi lurade en av tjejerna rejällt! Så jävla kul :P
Vid tolv tiden körde jag och marre och hämtade hennes föräldrar, sen körde hon hem mig. Gud, jag var ju säkert inte hemma förrän vid två-tre tiden :P

Idag firades min moster becka, så jag cyklade dit och åt massor av kakor och tårta tills jag mådde illa :P Jag måste också berätta att vi väntade på att Therese och alicia skulle komma, när klockan var fyra (bjudningen var vid 2-3 tiden), ringde jag therese.
Jag: "kommer du eller?"
Therese: "Vaddå?"
Jag: "Ja, vi firar becka idag"
Therese: "Shit shit shit shit!"
Ha ha ! Hon hade helt enkelt glömt det :P
Nåja, vid fem tiden var det dax att bege sig. Jag cyklade till Ica och köpte lite mjölk och smör, även kvällsmat. potatisbullar. Mums ! :D

Jag har börjat vänja/trivas nu att bo här. Innan var det lite läskigt, men nu har jag kommit in i en rutin. Dessutom är Cesse och Snuffe jätte roliga :) När jag kom hem så gick vi ut en liten runda och är vi var hemma igen så busade vi lite. Eller jag och Cesse, Snuffe är lika rolig som Izzi. Men dom är ju inte syskon för ingenting ;) haha!

Nu ska jag slänga mig i soffan igen. Det är ju snart parlamentet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0