Snälla snälla snälla

God eftermiddag.
Jag tog tåget in till Simrishamn igår, så klart gick jag vilse på Bruket och visste inte vart jag skulle gå :p ha ha! Men jag hittade till slut alla fall :)
Kvällen bestod av dricka, snack och chipskastning :P Jag hade jätte trevligt, och Marre fick sin födelsedagspresent. Jätte fin var den, jag fick ju inte se den innan eftersom Sanne köpte den utan mig för att jag inte fick tid :(
Det blev en tidig kväll för mig, sista tåget hem gick tjugo över elva, så jag var tvungen att ta den. Visst jag hade kunnat stanna hos Marre eller Sanne, men jag skulle träffa A. När jag satt på tåget och kontrollanden kom, så sa jag att inte biljettautomaten funka, så han va tvungen att skriva en biljett till mig. Vilket jag tycker är jobbig eftersom dom står en stund vid en, ha ha! Sen när han gett mig biljetten och ska gå så säger han "Ha det bra" och så blinkar han till mig (!) Visst, det var ju trevligt att han sa ha det bra, men att han blinka åt mig? Usch, en man i 40års åldern med en hel skog i ansiktet. Nej, inte attraktivt för mig del.
Jag trodde verkligen att jag hade sovit jätte länge, men när jag tittade på klockan så var den typ tio. Och jag var jätte pigg och kunde inte somna om, så jag låg i sängen och blundade alla fall :)

Så vad händer idag? Kanske träffa A? eller fira kvinnodagen med mamma och systrarna? Jag får se hur det blir.
Nu ska jag slänga mig i soffan en stund. Lite småseg är man ida ;)
Ciao!


Sunny beach, 2008.


Kommentarer
Postat av: patruska

du skall icke underskatta män i 40 års åldern :)

2009-03-08 @ 17:16:55
Postat av: Tezzan

Asg..som ni ser ut.. ha ha..

2009-03-08 @ 18:00:51
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0