"De kallar mig hingsten"

Gårkvällen var jätte trevlig. Jag, Elna och Michaela satt ute på den inglasade balkongen typ hela källen och drack vin. Sen vid elva tiden så begav vi oss ner till Donna gina, där vi började med en bricka (ni som inte vet innebörden med det, så är det en bricka med fem snapsar för 100kr). vi träffade på trevliga folk, för en gång skull när man är där. HAHA! Fast sen kom där fram en "gubbe" (40års åldern) och sa "Jag känner igen dig" Jahaa.. men vi kom aldrig fram till vart han kände igen mig. Men alla fall, han var taxi, så jag skojade om att han kunde köra mig hem. Men sen sa "jamen, skit samma jag har inga pengar, jag tar tåget hem" och så böjer han sig fram till mig och säger "Men det kan vi ordna, de kallar imig hingsten, men jag vet inte varför" Och så blinkar han. ÖÖÖÖRK! Jag blev så chockad så jag visste inte vad jag skulle säga. Jag skulle egentligen gett han en örfil! Pervo! Letar efter lammkött som mig, usch usch usch!!
Nåja, sen blev det en drink. Ja vi träffade också en skit schysst kille, han var alban, men det skulle man inte kunna tro. Jo när hans andra kompisar kom så blev han mer macho. Men schysst var han :)
På tåget hem träffade jag en bekant, så vi satt och snacka hela vägen hem. Ja förresten, tåget var skit försenat! Jag kom inte hem förrän klockan två. och jag skulle egentligen varit hemma halv två :p ha ha!
Sen när jag hoppar av tåget så möter jag en gammal elev som jag hade när jag paktiserade som "assistent-sylärare" på kastanjeskolan. Som vanligt skulle han tigga sig, och som vanligt sa jag "Jag ger inte kyckligar gift" HAHA! :D Han trodde verkligen att jag skulle ge han. Hell no!

Nu ska jag läsa lite bloggar, kan tänka mig att det är mycket att läsa. :) Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0