En eftermiddag med girlsen

Marre hämtade mig vid tolv tiden, så körde vi till hennes lägenhet och tog lite räkningar. Sen körde vi in till Ystad, eller rättare sagt till Hedeskoga och skulle hämta upp Sanne, men hon skulle precis gå ut med henne hundar, så vi följde med henne. Det var ju inte den lilla biten vi gick heller, så jag var ju ganska död när vi kom till bilen igen. Så vi körde in till stan och kollade lite i affärer, fikade på snuggles. Dom tjejerna kan ju inte fika, dom stressar! :p ha ha! Och så kollade vi lite i affärer, studenten är ju snart här och min lilla söta Carol tar ju studenten iår :) Och jag måste fixa present och klädsel, och dricka! Herre gud, vart ska jag få alla pengar ifrån? :p haha! Ställa mig på gatan eller? HAHAHA!
Nåja, när vi kom till tomelilla igen så gick vi in på systemet för Marre skulle ha dricka till helgen och så träffade vi på lotta.

Nu är jag så himla trött så jag ska nog sova en timme eller två. Tror att min kropp hade gillat det ;) he he.. Ska nog träffa Carol ikväll om tiden räcker till ;) Ska ju upp tidigt imorron och köra till lund och köpa datorn ;) YEEEAAAH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0