Hos Mormor

Nu sitter vi hos mormor och har gjort det sen klockan nio. Men jag har inte fått tummarna ur röven att blogga för vi har ätit frukost,  sen kom kusin vevve med emilia och vevves syster samantha.
Men alla fall, mattläggaren kom inte förrän närmare åtta. Så klart ! Sen blev vi inte klara förrän vid nio för Alicia ville inte vakna även om mattläggaren gjorde ljud för sig. Och han ska inte lägga mattan förrän i eftermiddag eftersom han var tvungen att spackla igen hållen som medföljdes när vi tog bort garderoberna. Nåja, sånt händer.

Jag har haft i speecheasyn nu hela förmiddagen, men efter några timmar så blir man trött i öronen och huvet eftersom det är inte bara ens röst som man hör, man hör alla andra ljud mycket tydligare också.
Tessan sa igår att hon tyckte att hon hörde en skillnad, till der bättre så klart :D Och det fick mig glad så klart, för jag själv tycker att det bara är en liten förändring. Men alla förändringar till det bättre är bra :D

Vad händer annars idag? Kanske en sväng till boan om jag orkar och har tid. :) Annars ska vi bara sitta här tills mattläggaren är klar :P he he.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0