Im Back!

Har ni saknat mig? Jag har faktiskt saknat er lite ;) ha ha! Nej, men det har varit skönt att vara ifrån bloggen och allt vad dator heter. Visst, Marre hade faktiskt en dator hemma men jag valde att inte låna den, för att bevisa för mig själv att jag kan faktiskt vara utan det också. Jag ska inte behöva vara beroende. Och jag hoppas att ni förstår det, för bloggen har tagit upp lite för mycket av min tid tycker jag.

Alla fall, det var jätte trevligt hos Marre. När jag kom dit så knäckte vi var sin cider. Ja, jag som inte skulle dricka alkohol? :P Men det blev bara två stycken, både jag och hon var jätte trötta. he he. Så klart kollade vi på Eurovision SongContest! Jag tyckte faktiskt inte att där va nån wow-låt iår, där va så klart några som var bra. Men den sämsta var Ukraina, både låten och temat var ju gräsligt! Strippor ska vara på strippklubbar! Inte så Eurovision SongContest!
Jag tyckte Norge var bra, låten var jätte mysig. MEN! Det är ingen schlager-låt! Nåja, jag antar att schlager inte är schlager längre, för tydligen har folket bara 50%röstmöjlighet. Där är en jury också!

Nåja, sen vid elva tiden gick vi en runda med Izzi nere i byn. Dom bor ju ganska centralt i Simrishamn. När vi kommer hem är röstningen i full gång! Hälften av länderna hade redan röstat, fuck också, vi missade vem som pratade för Sverige, nån som kan berätta för mig?

Idag när vi vaknade så gjorde vi oss iordning och drog ner i stan för lite frukost. Izzi fick självklart följa med som hon tyckte mycket om :) När vi hade ätit så gick vi ner i hamnen och köpte var sin glass och satte oss vid den lilla stranden. Det var två flickor som hade strandsatt sig på flotten som flöt. Så dom var tvungna att hoppa i vattnet, som tur kom inte vattnet mer upp till midjan, men ändå :P he he. Dom gör nog inte om det igen.

Sen körde vi till Hammenhög för att kolla på hängmatta. Jävlig dyr va den, så vi körde hem igen. Bestämde oss för att hyra en film och käka chips. Vi såg "Its all about... the women". Väldigt bra film, förutom att Meg Ryan ser ut som en skräckfilm efter alla hennes skönhetsoperationer.

När vi körde hem låg Izzi helt uslagen i sin korg i sätet. Hon brukar alltid sitta upp och hålla huvet nere när hon åker bil. Men nu låg hon lugnt och sov. Så underbart och se. Det är helt otroligt vad jag älskar den hunden, som om jag hade själv fött henne! haha!:D

Nu när jag kom hem så gick jag raka vägen in i duschen och nu sitter jag här. Helt trött och har ungefär 65inlägg att komma fatt i. Hur sjukt är det? :P ha ha!

Imorron ska jag flytta. Det är ganska otroligt det också. Klockan tio ska jag klippa mig, sen ska jag till arbetsförmedligen och få påskrivet ett papper, sen måste jag till posten och posta det och en jävla film jag har fått hem. Ja jag har avslutat det jävla kontot! Det kostar ju att skicka tillbaka skiten också!

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Jag tror att jag tar med datorn in i sängen. Kanske hörs sen? Ciao!

Kommentarer
Postat av: Michaela Nilsson

Hejsan kusinen :) Det var Sara Dawn Finer som pratade för Sverige. kramas

2009-05-17 @ 21:46:32
Postat av: Linda

Man postar ju på Ica baby, ICA! Öppet 24/7 och inga löjliga öppentider!

2009-05-18 @ 13:24:16
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0