Kvällsfika

Alicias farmor kom ju med sockerkaka, skiva den, la grädde på och skivade jordgubbar och la på. Sååå himmelsk gott :D Jag skulle fotat det, för det såg lika gott ut som det smaka :)

Nu är bebben lagd och det ska vara tyst i lägenheten, därför tog jag med datorn in i sovrummet och satte i hörlurarna och lyssnar på musik och pratar med söt :) Härligt.

Vet ni? Jag börjar klockan sju på fredag.. Blää. Bara för att det ska vara frukostbuffe.. Alltså, jag måste köra senast hemifrån halv sju och gå upp typ allra senast klockan sex. Det är såååå himla jobbigt, men vad gör man inte för pengarna? :P he he.

btw, när jag och lotta var inne i Ystad innan. Gick vi in på h&m och efter en stund palla jag inte vara där inne, för lotta tog en himla tid på sig. Alla fall, jag gick ut och satte min på trappen för att ta en cigg och då kommer två pojkar fram till mig, kan väl ha varit i 12-13års åldern och säger "Det är inte bra att röka", "nej jag vet" svarar jag. Och så börjar dom med 20frågor varför jag rökar och tycker jag det är gott och så vidare. Men fan ta en cigg själv och smaka :P ha ha! Nej för fan, man ska inte ge kycklingar gift :P

Jag antar att detta är inte sista inlägget för ikväll, hörs om en stund :P

Kommentarer
Postat av: Linda

Vem är sööt? :O Nu blev jag nyyyyfiken! Och nä, icke bra att röka. Klagar du på att gå upp klockan sex? Awwwe :P I sommar kommer jag inte börja förrän kvart i tio. Tosselilla äger! :)

2009-05-07 @ 11:02:08
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0