Men somna då!

Jag har legat i sängen sen halv ett och försökt att sova. Har jag somnat? NEJ! Vad är det med mig? Jag är jätte trött, ögonlocken är tunga, men jag kan inte komma till ro på nåt sett.

Alla fall, när jag ändå är uppe kan jag berätta om min kväll.
Jobbet gick bra, det var ganska lugnt. Inte alls mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Men tillräckligt för att vi inte skulle ha nåt att göra :) Där va en tjej som frågade när hon skulle beställa maten "Har ni nåt potatisaktigt? Typ pommes eller potatis?" Jag trodde att jag skulle dö av skratt. Som tur var det inte jag som tog beställningen. Jag tog en bit bort där som inte kunde se mig. Men hur dum får man vara egentligen? :P ha ha!
Vid nio fick jag sluta, och då skickade jag ett sms till Marre och frågade om hon var i Ystad. Och det var hon så klart :) Så jag körde ut till jakten och mötte henne, så körde vi till Donken, för jag var ju något hungrig. Men så klart kom vi in i crousing kön och det tog oss en halvtimme att komma till donken, när det egentligen skulle kunna ta oss 5-10minuter.
Och utanför McD träffade vi på Therese och hennes kompis Amanda, så vi stod en stund först och prata med dom. När vi väl kom in på Donken så var det ganska fullt så jag beställde min mat och vi gick ut till bilen igen.
Killen: Här har vi ju stockholmare!
Therese: Ja visst!
Killen: Har ni kört ner från stockholm för att kolla på crousingen?
Therese: Va? Nej!
Marre: Ja klart, vi har kört 50-60mil för att komma hit.
Killen fatta ju knappt att Therese har faktiskt bott i skåne i 10år och att marre inte ens är stockholmare. Snacka om full kille ;)

Vi satt i bilen en bra stund och snacka lite. Det var ju ganska länge sen jag och marre träffades och prata skvaller så vi hade ganska mycket att prata om :) Men gud va jag har saknat henne! Det var jätte roligt att prata, och vi har alltid lika kul ihop :)
Sen körde vi hem och skilldes åt.. buhuuu!

Nu ska jag läsa mina 50inlägg på bloglovin, sen ska jag försöka nanna igen. Go natt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0