SÅ SJUKT!

MITT BEN! Det känns som att knäskålen är bruten! FAN VAD DET GÖR ONT! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Skratta åt mig själv för jag är så jävla otränad, eller gråta för det gör så förbaskat ont?! ÅÅÅÅH!

Jag bestämde mig för att inte gå ner till konsum, jag tog bilen till Ica istället. Och bara av att köra bil gjorde inte saken bättre för mitt stackars kära ben. Och det konstiga är att jag har inte ont i det benet som redan är skadad sen jag bröt det för några år sen. Det är det andra benet! ÅÅÅÅH! Och på ica fick jag så himla ont så jag höll på att bryta ihop i kassakön. Lotta satt i kassan också, så jag hade säkert kunna gråta på hennes axel :P ha ha!
Alla fall, jag beslöt mig för att riktigt synda idag. Så jag köpte en fryspizza och en påse chips. När jag precis har gått ut från ica så skickar tessan ett sms och frågar om vi ska beställa pizza. Hon och jocce har nämnligen varit i Landskrona och hämtat en tvättmaskin. Typiskt att jag har precis köpt min äckliga fryspizza. Damn! Nåja, pizza som pizza eller?


Kommentarer
Postat av: Linda

HAHAHAHAHA du kunde ju be syrran din att skjutsa dig till Coop i vagnen? ;P Hihi!

2009-05-08 @ 20:50:58
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag läste hela inlägget och jag läste att hon var i Landskrona men hon hade ju kunnat köra dig när hon kom hem eller sådära. Nu ska jag sussa. Ska upp klockan 4 imorn igen. Yey!

2009-05-08 @ 21:08:29
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0