Speecheasy

Nu har jag den! :D hi hi.
När vi kommer till Lund så hade jag inte skrivit än rätt på gpsen, så vi kom in i cemtrum och då var klockan kvart i åtta. Panik! Men som tur var det inte alls långt bort som vi skulle. Men jag började bli riktigt stressad :P
Sen när vi är framme så var huset rena labyrinten. Men vi fick fråga lite runt och till slut kom vi rätt :)
När vi träffade då kvinnan som skulle göra inställningarna. Vi satt och prata lite först, lite allmänt. Jag tyckte det var lite svårt att prata med henne. Hon ville prata om politik och sånt, men tja, sånt intresserar inte mig! :P Jag kan nästan ingenting om det, jag vet alla fall att Fredrik Reinfehlt är vår statsminister :P he he.
Alla fall, prövningen gick bra och stamningen går ju inte över på en dag, så jag kommer få träna lite att ha manicken i olika situationer, som när jag är med familjen, kompisar, jobbet, i affären.
Det är lite jobbigt nu i början att ha den, för man hör vartenda ljud som låter :P Men jag antar att man vänjer sig med det :)
Men vet ni va? Jag är verkligen skit trött, så jag ska ta en powernap.
Har ni frågor så skriv gärna :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Guuuud vad skönt att prövningen gick bra. Nu håller vi tummarna på att den verkligen fungerar också.

2009-05-11 @ 15:15:19
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Anders

Hej! Jag är en kille som också stammar och blev lite nyfiken på hur denna Speecheasy fungerar. Hjälper den något och hur känns det att prata med denna? jag vet att detta inlägg är gammalt men kom av en slump in på din blogg. Ha det bra! /Mvh Anders

2010-07-23 @ 11:29:17

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0