VARNING!



Antagligen av egen erfarenhet har min vän patruska varit på boan idag, och då har det varit sjukt mycket folk som vanligt. Som där altid brukar vara på helgdagar när folk är lediga. Alltså, jag går till boan en annan dag :) Så bråttom har jag inte att köpa leggings, även om det är sjukt varmt idag och det hade varit skit skönt att gå i leggings och kjol. Hmm, kanske också skulle köpt en ny kjol? Jag kollar runder lite på nätet ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

HAHA vilken jävla tur att jag normalt sätt har mörkbunt hår men av någon underlig anledning blir det alltid till den färgen som jag hade när vi sågs efter några veckor när jag färgat håret för att försöka få tillbaka min egen färg. Men nu har jag färgat håret igen iaf och hoppas jag får tillbaka min naturliga färg denna gång istället.



Bo Ohlsson sucks när alla är lediga. Det var ju barnbidrag igår också så jaaaoo ;P

2009-05-21 @ 13:47:49
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: channe

jag håller helt med patruska.. fy fan jag var dum nog att gå te boan. men hade lovat kewin ett barn bord med parasoll och 2 stolar och han e smart nog att påminna mig typ 2000g om det. alla kassor va öppna och alla kassornas köer gick ner till sminket. helt jävla galet. men ungen fick sitt bord iallafall

2009-05-21 @ 14:33:29
URL: http://thislalady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0