Det är lika bra att handla på Ica

Sådär, två timmars jobb, yeah? Onödigt egentligen eftersom att en timmes jobb går åt till bensinen, nåja, jag får vara glad för det lilla jag får :) Alltid något, eller hur?
Jag lyckades försova mig idag, men jag kom ändå i tid till jobbet. Jag vaknade tio över nio och for upp ur sängen och fixade till mig på fem minuter, skrev ett sms till pappa att han skulle vakna(eftersom han skulle köra mig) och (jag kunde lika bra öppnat dörren och kallat på honom, men det kändes som att jag kunde göra två flugor i en smäll om jag messade honom och sminkade mig :P )
Nåja, jobbet gick bra och efter hämtade mamma mig och vi körde in till stan för att luncha lite, sen körde vi till Willys och handla lite. Jag fyndade rätt bra kan jag säga :) Dom har verkligen sina guldkorn, men det är lika bra att handla på Ica eftersom jag har icakort och jag får bonus där. Men som sagt, man kan ju handla deras guldkorn alla fall :) haha!

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen blir det väl att laga lite mat, eller äta rester :) hehe.


Kommentarer
Postat av: Therese

Ja han har levt men han e samtidigt påhittad eftersom att man säger att han förvandlade vatten till vin osv.. så ja,han har levt men samtidigt så e han såå överdrivet ihopdiktad i folkmun.. o så överdrev man när han dog,att han var guds son osv.. o då hittade man på Julen o det gjorde man dels oxå för att ha något anant att tänka på eftersom att han var en sån omtalad man så sörjde ju folket hans död osv.. o då hittade man på Julen för att ha något anant att tänka på o för att få lite "ljusning" i tillvaron..det e min teori iaf..Puss jag säger inte att man ska tro på min teori jag sa bara att det var vad jag trodde helt enkelt.. det e ju bra att julen finns juu så att man kan ge varandra julklappar o lysa upp sina hem med fina ljus o ljusstakar o julstjärnor...;)Puss

2009-11-12 @ 16:33:14
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Ninja

Jag skrev ju att jag kanske skulle göra kola? Eller ja, knäck.. Men det är väl samma sak?

2009-11-12 @ 17:37:05
URL: http://ninjayazz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och ditt namn är?:
Ska jag komma ihåg dig?

Mail: (den kommer inte synas)

Du kanske också har en blogg?:

Lämna gärna en kommentar:

Trackback
RSS 2.0